Verkopen

Als je van plan bent je eigendom te verkopen, weet je dat er heel wat bij komt kijken. Wettelijke verplichtingen, markttrends, onderhandelingen... het vereist vaardigheid en kennis van de vastgoedmarkt om alles soepel en effectief te laten verlopen. Ik ben hier om je van a tot z te begeleiden bij de verkoop van je eigendom.


Met Immo-M krijg je een service die kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en juridische expertise combineert. Je hoeft je niet druk te maken om papierwerk of juridische rompslomp, want ik behandel je dossier volledig, van schatting tot de uiteindelijke verkoop.De prijsbepaling van je woning

Is een kritiek element in het verkoopproces. Dit is een taak die ik zeer serieus neem, rekening houdend met elke factor van locatie, tot oppervlakte, tot de algemene staat van je woning. Geen nattevingerwerk, maar een zorgvuldige berekening van je verkoopprijs waardoor het onderhandelingsproces gestroomlijnd wordt, en je sneller je woning kunt verkopen.

Persoonlijk en professioneel

Dankzij mijn achtergrond als notarieel juriste, krijg je bij Immo-M de juiste juridische kennis en advies in eenvoudige, begrijpelijke taal. Je kunt gerust zijn dat alles in overeenstemming is met de meest recente wetgeving.

Als kleinschalig immokantoor in Leuven

Zorgen we bij Immo-M voor een hoogst persoonlijke service. Ik sta voor je klaar, als je unieke aanspreekpunt en begeleider in het volledige proces.

Een luisterend oor

Ik luister graag naar je verhaal, begrijpen je behoeften en voorwaarden en geef je zorgvuldige uitleg en begeleiding. Met mij aan je zijde hoef je je geen zorgen te maken; van schatting tot notaris, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.