Beheer

Bij Immo-M begrijpen we dat het beheer van uw eigendom soms tijdrovend en stressvol kan zijn. Als u uw eigendom verhuurt, neemt Maja voor u de kerntaken over. Van het zoeken naar een geschikte kandidaat-huurder en het opstellen van het contract tot aan het innen van huurgelden en het indexeren van de huurprijs - wij regelen het allemaal voor u. Ook als er aanmaningen gestuurd moeten worden of reparaties nodig zijn, kunt u op ons rekenen. Wij schakelen direct een vakman in, of halen meerdere offertes op voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer. U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Zorgeloos Beheer

Zorgeloos Beheer


Geen tijd of zin om uw eigendom te beheren? Geen zorgen! Speel de hete aardappel door aan Immo-M en laat ons zorgen voor uw administratie, financiën en technische beslommeringen. Bij Immo-M staat Maja klaar om uw eigendom met zorg te beheren, terwijl u de touwtjes stevig in handen houdt. Geniet van alleen de lusten en laat de lasten aan ons over - het kan!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons voor u zorgen!
U hebt altijd het laatste woord

U hebt altijd het laatste woord


Bij Immo-M staat uw tevredenheid voorop. Wij begrijpen dat u wilt weten wat er speelt en daarom houden we u altijd op de hoogte. Als er zich een probleem voordoet, staan we direct voor u klaar en nemen we contact met u op. U hebt altijd het laatste woord en behoudt de controle over uw eigendom.Laat mij úw eigendom beheren

Laat mij úw eigendom beheren


Geniet van de voordelen van een zorgeloos beheer en laat Immo-M uw eigendom in goede handen nemen. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt, terwijl u zich kunt richten op andere belangrijke zaken. Ontdek de gemoedsrust die ons beheer u biedt en laat Immo-M uw betrouwbare partner zijn in het beheer van uw eigendom.