We zijn verheugd aan te kondigen dat onze gloednieuwe website nu live is! Immo-M heeft hard gewerkt om een online platform te creëren dat onze klanten niet alleen informeert, maar ook inspireert.

Ons doel met deze nieuwe website is om onze bezoekers een onbelemmerde kijk te geven op onze diensten en onze passie voor vastgoed. De nieuwe website biedt duidelijke informatie over ons aanbod, onze diensten en wat wij als immokantoor te bieden hebben.

Daarnaast kunnen klanten makkelijk en snel een gratis schatting van hun eigendom aanvragen. En voor degenen die op zoek zijn naar hun droomhuis? Immo-M kan je nu nog effectiever helpen met een uitgebreid en actueel aanbod rechtstreeks op de website.

En dat is nog niet alles... We introduceerden ook een blog, waar we tips, nieuws en inzichten over de vastgoedmarkt zullen delen.

We hopen dat de nieuwe website de ervaring van onze klanten zal verbeteren en dat het een nuttige bron van informatie zal zijn. Laat ons vooral weten wat je vindt. Feedback van onze klanten is altijd welkom!

Neem een kijkje op www.immo-m.be en ontdek het zelf!